Autobay_logo_final

Zaštita privatnosti i osobnih podataka

Što je GDPR?

Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)

Opći uvijeti, informacije i zahtjevi za zaštitu osobnih podataka:

Opća uredba o zaštiti osobnih podataka - Uredba (EU) 2016/679
Zakon o provedbi Opće uredbe za zaštitu osobnih podataka
Agencija za zaštitu osobnih podataka - AZOP
Politika sustava upravljanja osobnim podatcima
Zahtjev za pristup osobnim podatcima
Zahtjev za ispravak osobnih podataka
Zahtjev za brisanje osobnih podataka
Zahtjev za prenosivost osobnih podataka
Zahtijev za ostvarivanje prava na ograničenje obrade
Zahtjev za ostvarivanje prava na prigovor
Zahtjev za osporavanje odluke koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi


Prava ispitanika:

Ispitanik, odnosno njegov zakonski zastupnik, može zatražiti ostvarivanje prava na pristup, ispravak, brisanje, prenosivost, ograničenje obrade, pravo na prigovor i pravo na osporavanje odluke koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi osobnih podataka koji se odnose na njega i za koje je dao privolu. Nije predviđeno plaćanje naknade za zahtjeve. Obrasci zahtjeva mogu se preuzeti s web stranice ili na adresi voditelja. Zahtjev se može predati osobno, poštom ili e-mailom.



Službenik za zaštitu osobnih podataka:
Digilab d.o.o.
Jelašićka 5/1
HR-10090 Zagreb
E-mail: zastitaosobnihpodataka@autobay.hr
Web: www.autobay.hr